31.07.2008 г., 21:18 ч.

Роди се денят 

  Поезия » Друга
492 0 5

Сбъдна се една моя мечта 

 

Роди се денят,

който желаех...

Бавно вървях.

Очаквах с надежда,

сега ме поглежда

тъй слънчев, сияен.

Искам да е безкраен!

С мечти зареден е,

сърцето във мен е,

а не някъде лутащо,

тъжно, жадуващо.

Роди се денят,

с който се слях.

Мечтата красива

ме прави щастлива.

© Ивелина Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??