Столове. Хора. И маси.
Красива сервитьорка. Сръчна.
Музика. И звън на чаши.
Казано накратко- кръчма.
Бидони. Туби. Химикали.
И дървени прогнили маси.
Месища. Замразени. Стари.
Цех за производство на колбаси.
Училище. Ревю. Бижута.
Последна мода телефони.
И самочувствие надуто.
В едно, таланти и галфони.
© Ник Желев Todos los derechos reservados