9 oct 2018, 20:39  

Родопски залез 

  Poesía » Del paisaje
333 2 2

РОДОПСКИ ЗАЛЕЗ

 

(1-6)

 

Извървяло своя път познат,

Слънцето заслиза към дома си,

подир Него Залезът поръси

с тих копнеж душевния ми свят.

 

Жълто-огнени искри блестят

над покритите с печал чукари

и в сумрачно-алени пожари,

обновен – преражда се духът.

© Раммадан Л.К. Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??