23 oct 2018, 0:37  

Родопско утро 

  Poesía » Del paisaje
370 1 5

РОДОПСКО УТРО

 

(5-6)

 

Отдъхнали хората тръгват,

надето дългът ги зове,

и днес ще садят ветрове,

и свойте сърца ще залъгват.

 

А аз в безпричинно веселие

се скитам без цел и без план

и – сякаш от трезвост пиян,

се радвам на свойто безделие.

© Раммадан Л.К. Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??