Уморени мисли
шептят в душата ми...
Уморени от моето
скиталчество.
Мисля, че земята ме разбра
и вятърът, който я галеше -
също.
А слънцето, което
изпепеляваше страстите ми,
просто се усмихна... :)
Вчера бях друга.
Сега съм на 28.
© Зорница Аламанчева Todos los derechos reservados