1 jun 2011, 11:28

Рожден ден 

  Poesía » Filosófica
753 1 2

Рожден ден

 

Животът нека не те плаши,

вдигай за него тежки чаши,

ликувай, палувай

в този ден за теб най-свещен,

надвий минутите с усмивка,

часовете с целувка,

а за дните и годините дари близките с милувка!

 

Послеслов - И както се пее в песента на Мая Нешкова: "Честит да бъде този ден, в който всеки е роден!"

© Пламена Сомова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??