Рожден ден
Животът нека не те плаши,
вдигай за него тежки чаши,
ликувай, палувай
в този ден за теб най-свещен,
надвий минутите с усмивка,
часовете с целувка,
а за дните и годините дари близките с милувка!
Послеслов - И както се пее в песента на Мая Нешкова: "Честит да бъде този ден, в който всеки е роден!"
© Пламена Сомова Все права защищены