28 abr 2020, 11:09

Рожден ден 

  Poesía » Otra
454 0 0

С лъчи посрещнах новия ден,

стопли ме пролетната зора,

че на тази дата съм роден

и за нея стих сега творя.

 

Станах аз на тридесет и пет години,

вече не хлапак, а мъж зрял,

благодаря ти, майко, че роди ме

и на теб, Боже, че добре съм живял!

 

Рожденият ми ден беше вчера, но понеделник е ден без публикации.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??