18 may 2016, 21:51

Рожденици 

  Poesía
293 0 0

рубая

 

В моя ден някога бе роден и Хаям,

твърде различни сме – добре знам,

но гордея се, че поне мъничко общо

имам с човек необятно голям.

 

PS. На 18 май 1048 година е роден един велик човек - Омар Хаям. 

© Вили Тодоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??