Погледни в нощта,
звезда сияйна свети.
Като слънце в нощта
с вълшебна светлина.
Хор от ангели
възпяват от небето
Господа отца
с нова песен на хвала.
Нова вест изпълва днес сърцето,
вест за щастие и мир.
С глас един прогласяват небесата,
че спасител роди се на земята.
© Христина Семовска Todos los derechos reservados