25.12.2007 г., 23:29 ч.

Рождествено сияние 

  Поезия
923 0 5

Погледни в нощта,

звезда сияйна свети.

Като слънце в нощта

с вълшебна светлина.

 

Хор от ангели

възпяват от небето

Господа отца

с нова песен на хвала.

 

Нова вест изпълва днес сърцето,

вест за щастие и мир.

С глас един прогласяват небесата,

че спасител роди се на земята.

© Христина Семовска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??