25 dic 2015, 16:51

Рождество 

  Poesía » Civil
274 0 5

Рождество


В празничната нощ 

               се питам

"Какво ми трябва,

            от какво да се отричам"


Къшей хляб

             да бъдем живи

подадена ръка

            да няма Самота

мъничко любов

             и вече сме щастливи

подарено цвете

              да има красота


Радост в погледите

              да откривам

да звънят камбаните

              в нощта

светлините на Звездите

               в Душата да събирам

Вярата да ме обсебва

                като приливна вълна



Декември 2015

Варна

Гавраил

© Гавраил Йосифов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??