30 dic 2018, 23:10

Рождество 4 

  Poesía
233 0 1

 

И роди се Младенецът
греховете ни да вземе.
Трънен да му е венецът.
Думите му съкровени
във душите да попият,
да ни светят във тревоги.
А по пътя с нас Месия
да върви. И на убоги,
на нещастни да раздава
благост, светлина и прошка.
Вечно да ни вдъхновява.
Да ни води денем, нощем,
та сърцето ни смирено,
по-добро и милостиво
в земното си кратко време
да живее по-красиво.

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??