Рок балада
Пропукват въгленчетата
от притихнали съчки.
Капчици грях по струните
на китарно безвремие.
Сълзичка - капнала нежност
от усещането за сливане
на докоснати същности.
Рокът е любов.
Импресия от стихии.
А стихът боли
по грапавините
на настръхналата балада.
Ванко Николов (Starkmaster)
© Ванко Николов Todos los derechos reservados