15 ene 2009, 8:33

Романс 

  Poesía
592 0 3
Луната днес изпадна в затъмнение,
луната се оплете във съня си,
сънувайки, получи вдъхновение,
от предразсъдъците си се отърси.

Във мрака не звучаха романтично
стоновете на бесни върколаци,
а нощната пеперуда стоично
смутено пърхаше и чакаше смъртта си.

© Христофор Тодоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??