15 янв. 2009 г., 08:33

Романс 

  Поэзия
598 0 3
Луната днес изпадна в затъмнение,
луната се оплете във съня си,
сънувайки, получи вдъхновение,
от предразсъдъците си се отърси.

Във мрака не звучаха романтично
стоновете на бесни върколаци,
а нощната пеперуда стоично
смутено пърхаше и чакаше смъртта си.

© Христофор Тодоров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??