11 may 2019, 19:06

Романс през август 

  Poesía
323 0 0

Обичам те, а след това те пропъждам.

Минавам покрай теб като непозната.

Погледът ти не винаги издържам,

пронизва ме като погледа на съдбата.

 

Обичам те като лятото горещо,

като дългите незабравими нощи,

като утрото трепнещо,

което очаквах снощи.

 

Обичам те като августа любим,

както мъж не може да обича жена.

Вярвай ми, бъди непоколебим.

Избери ме за единствената.

© Николина Барбутева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??