1 feb 2006, 16:46

РОМАНТИЧНО 

  Poesía
880 0 2

Нека красивите, нежни жени
романтика виждат в небето!
Нека мъжете им свалят звезди
и нашепват стихове за морето!

Нека силните, властни жени
романтика търсят в числата!
Мъжете им карат скъпи коли
и следват ги смело в играта.

Искам звездите от твойте очи!
А тези в небето - нека си греят!
Стихове сплитам от лунни лъчи...
За коли - другите нека мечтаят!

Искам да тръгна със теб по света
да дирим романтиката и мечтите.
Ако поискаш, ще те заведа
да плуваш в морето ми от маргарити

© Диди Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??