26 abr 2014, 20:41

Романтика 

  Poesía » De amor
479 0 0

    Романтика

 

   В романтично настроение се усещам,

  обятията му посрещам,

  тръпката ни завладява,

  той краката ми подкосява,

  има привличане,

  еротично събличане,

  а сексът дали пленява,

  копнежът остава,

  като слънце в душата изгрява.

© Пламена Сомова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??