26.04.2014 г., 20:41 ч.

Романтика 

  Поезия » Любовна
492 0 0

    Романтика

 

   В романтично настроение се усещам,

  обятията му посрещам,

  тръпката ни завладява,

  той краката ми подкосява,

  има привличане,

  еротично събличане,

  а сексът дали пленява,

  копнежът остава,

  като слънце в душата изгрява.

© Пламена Сомова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??