Obra no adecuada para menores de 18 años
От вчера обичам да сядам във бара,
а днес си поръчах ракия от нар!
На дамата в ляво, предложих цигара,
а тя ме заплаши веднага с шамар!
Взех я на прицел, че май, не е права,
и викнах за нея бутилка Шабли.
От дума на дума, ми каза: Наздраве!
Поиска мезета, Ред Бул и сарми!
Потеглихме, с речи за лошото време.
Признах й направо, че яко вали!
А тя, в миг реши, че сме вече големи,
че от Сивата гъска, глава не боли!
Зазяпах под нейната блузка Агресия.
Тя взе да навива на пръста коси.
Попита случайно за мойта професия,
и дали не пързалям по Алпите ски.
Поисках от келнера стара подкова,
метнах я хитро към моя балкон.
Тя тръгна доволна - напълно готова!
А вкъщи отворихме, Дом Периньон!
Повярвах на всичките нейни пинизи,
че първи път прави такива неща.
Предложих й избор - от моите ризи!
Поканих я в банята с гъба в ръка.
Запалих край ваната няколко свещи
и четири пръчки с лютив аромат.
Отприщих на крана водите горещи,
и захвърлих на пода моя халат.
Скочих в горещата, триъгълна вана,
и почнах със патето чудна игра!
По детски напръсках дамата с пяна!
Тя много доволна ми тръкна гърба!
Дени, да ме извиняваш! 😀
Юри
Йовев
Януари
2021 г.
© Yuri Yovev Todos los derechos reservados
Силве, как така съм вилнял, и то с някаква пате?!
Недей така! 😀😀😀