28 ago 2011, 8:14

Романтика в Париж 

  Poesía » De amor
673 0 1

Романтика в Париж


Помниш ли срещата ни в дъжда?

Допира, уханието на града?

Целувките в онези малки часове

и песента ни от съседното кафе –

там... на Шанз Елизе...!

 

Помниш ли хотела – три звезди?

Светлината... кой я загаси?

Страста, караща те да гориш,

тази, от която не можеш да заспиш -

тя е още там... навсякъде в Париж...!

 

 

© Красимир Иванов. Всички права запазени!

© Красимир Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??