Романтика в Париж
Помниш ли срещата ни в дъжда?
Допира, уханието на града?
Целувките в онези малки часове
и песента ни от съседното кафе –
там... на Шанз Елизе...!
Помниш ли хотела – три звезди?
Светлината... кой я загаси?
Страста, караща те да гориш,
тази, от която не можеш да заспиш -
тя е още там... навсякъде в Париж...!
© Красимир Иванов. Всички права запазени!
© Красимир Иванов Всички права запазени