27 nov 2020, 13:34

Ромео и Жулиета 

  Poesía » De amor
662 0 0

Виж ни ти сега.

Все едно сме аз Ромео, а ти Жулиета, но без отрова и човешка злоба.

Двама сме сега на този свят, влюбени един във друг. 

Нищо няма да ме спре защото обичам те от цялото сърце.

Няма вече да съм тъжен, защото аз намерих щастието с теб.

Единствената ми мечта е тази да си имаме семейство с теб.
 

Ще го постигна аз това не се съмнявам, защото сигурен съм във едно,

че накрая каквото и да стане ще си имаме семейното гнездо.

Може и да мине време, но това напълно е нормално то.

Само моля се да ме хареса момичето от мен избрано то.

Нека щастието да бъде пълно, след като постигна го това

и момичето красиво го направя най-щастливо на света.

© Борислав Александров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??