3 mar 2012, 18:55

Роза 

  Poesía » De amor
607 0 1

              Роза

 

 

Аз роза съм, бодлива и уханна,

цъфтя в градината на твоето сърце,

поливай ме с любов, чиста и кристална,

листенцата ми крехки погали с ръце.

 

Аз роза съм, изящна и красива,

за теб разпъпила съм ярки цветове,

ухаеща на страст и огнена стихия,

аромат разпръсквам, нежен като кадифе.

 

Пази ти розата благоуханна,

не късай я, а я обичай и гали,

не ще останеш ненаказан,

щом тя за теб престане да цъфти!

© Полина Банчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??