14 feb 2018, 9:01

Роза във вазата 

  Poesía » De amor
332 0 0

Как, мила, да те съхраня,

разцъфнала във своя пурпур

и твоите листа зелени

да облека в безсмъртния контур?

 

Лицето ти е приказка разцъфнала,

дали не иска да ми проговори?

И как да разбера езика ти?

Дали това е твоят аромат?

 

Или безмълвието на  бодлите ти?

© Константин Корадов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??