22 may 2007, 12:44

РОЗАТА 

  Poesía
819 0 10
                                РОЗАТА
                
                  Красива, ароматна и чудесна,
                  но някой глупав ако прекали
                  и налети към ней за свалка лесна,
                  ще разбере, че има и бодли!!!

        Но с нежност ли към нея се обърнеш
        и посветиш и стих за красотата,
        ще се усмихне тя и ще отвърне
        със всичко, що копнее ти душата!

© Светльо Златанов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??