18 ene 2009, 8:58

Розови дрипи 

  Poesía
581 0 9
Мечтите ми стари и тесни,
разпорили в напън шева,
ядосани розови дрипи,
на мен си изкарват гнева.

Били всеотдайни и верни
възвишени мои криле,
обаче с промяната вече
излишни се чувствали те.

И как да се сбъднат, когато
не съм им по мярка била?
Отлитат, отиват си - щели
на други да бъдат крила.

Самотна, безкрила и гола,
изгарящ от мисли субект,
в ума си кроя, прекроявам
най-светлия бъдещ проект.

© Елена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??