8 ene 2009, 8:11

Рубаи (изкуство) 

  Poesía » Formas orientales
491 0 1
 

Малки пръстчета по платното рисуват –
творят красота.
Душите – бели платна,
за изкуство копнеят и плахо римуват.

© Весислава Савова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??