28 ene 2018, 20:44

Румпелщилцхен 

  Poesía » Filosófica
290 0 0

Търгуваш с мечти съкровени...

и искаш да грабиш деца...

но зная, че вечно ще губиш...

защото е с тях любовта...

© Андрей Андреев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??