Руска рулетка
Въпросът хамлетовски взе да ни терзае.
Един закърмен с битието ни въпрос.
Започна с нас рулетка да играе,
а се оказа отговорът твърде прост:
Заченат във загниваща утроба,
едни закичва с лаврови венци.
На другите оформя бавно гроба -
останалите живи мъртъвци.
© Мари Елен- Даниела Стамова Todos los derechos reservados
Бъди и помни, че спусъкът е единствено и само в твоите ръце Поздрав!