До Харков, и назад.
Безвъзвратно.
Съветската войска,
в бяг обратно.
Без танкове и строй,
в безпорядък.
Днес, руският герой,
бяга!… Бяга!
Без каска на глава,
през полето.
Награбил на гърба
… Тоалетна!
Юри
Йовев
Септември
2022 г.
© Yuri Yovev Todos los derechos reservados
Иржи, Валя, в смутни времена живеем, затова! 😊