7 mar 2013, 15:34

Рядко 

  Poesía » De amor
582 0 1

Рядко сънувам,

но винаги тебе

и се давим във вселена от гняв...

 

Рядко целувам,

но винаги теб виждам

и винаги треперя от страх...

 

Рядко се смея,

но никога както с тебе,

а после рязко избухвам в сълзи...

 

Рядко обичам, а го умея...

И винаги тебе...

А ти къде си?

© Надежда Кръстева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??