7.03.2013 г., 15:34 ч.

Рядко 

  Поезия » Любовна
583 0 1

Рядко сънувам,

но винаги тебе

и се давим във вселена от гняв...

 

Рядко целувам,

но винаги теб виждам

и винаги треперя от страх...

 

Рядко се смея,

но никога както с тебе,

а после рязко избухвам в сълзи...

 

Рядко обичам, а го умея...

И винаги тебе...

А ти къде си?

© Надежда Кръстева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??