14 nov 2009, 16:23

Ръце на нежеланието 

  Poesía » Filosófica
1600 1 10

                                                       

                                                                                 На всички бъдещи "бивши ангели"

 

 

Пазете си крилете от притискане -

вратите стават все по-тесни.

Море от обещания за искреност.

Нали? Вълните са чудесни.

 

Пазете си душата от натъртване,

когато падате; бъдете будни.

Нали? Животът е сънят на мъртвите.

Сънувайте тогава, щом сте луди.

 

Пазете си сърцето от измръзване -

сега го имате и то ви пари.

Нали? Завръщане? Не може - късно е!

Възкръсване? Часът не е ударил.

 

 

 

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??