30 ene 2009, 19:01

"... ръцете, сляли се молитвено..." 

  Poesía
533 0 4
 

http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=153145

 

 

 ***

 

забързана сред хората...

не забелязвам
тъгата сутрин във очите ти
и толкова преградни

се оказват
ръцете, сляли се

молитвено...

вървим...

забързано говорим,
забързано мечтаем и творим,
забързано - безропотни са

дните ни,
вървим един до друг...

ала мълчим...

 

очите ми са хубави,
душата също,
поспри и погледни ме...
аз съм тук,

а светофарите припяват ми

беззвучно...

протягаме ръцете си...

на кръстопът...

 

26.01.09

Пловдив

 

 

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??