http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=153145
***
забързана сред хората...
не забелязвам
тъгата сутрин във очите ти
и толкова преградни
се оказват
ръцете, сляли се
молитвено...
вървим...
забързано говорим,
забързано мечтаем и творим,
забързано - безропотни са
дните ни,
вървим един до друг...
ала мълчим...
очите ми са хубави,
душата също,
поспри и погледни ме...
аз съм тук,
а светофарите припяват ми
беззвучно...
протягаме ръцете си...
на кръстопът...
26.01.09
Пловдив
© Бехрин All rights reserved.