Ръка протегната насреща,
от корабно въже по-здрава,
с ръка протегната насреща,
(и) трудното по-лесно става.
С ръка протегната насреща,
мечтите имат си крила,
ръка протегната насреща,
издува в тихото платна.
Ръка дарява и отнема,
приятелска или на враг,
ръка дарява и отнема,
душата и сърцето знак.
© Рот Кив Todos los derechos reservados