9.12.2018 г., 21:28 ч.  

Ръка протегната насреща 

  Поезия » Гражданска
344 0 0

Ръка протегната насреща,

от корабно въже по-здрава,

с ръка протегната насреща,

(и) трудното по-лесно става.

 

С ръка протегната насреща,

мечтите имат си крила,

ръка протегната насреща,

издува в тихото платна.

 

Ръка дарява и отнема,

приятелска или на враг,

ръка дарява и отнема,

душата и сърцето знак.

© Рот Кив Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??