6 oct 2017, 10:19

Ръми или сълзи? 

  Poesía » De amor
311 0 0

Въздишаме си, а навън ръми.
Някак сякаш повече е тъжно...
Отново телефонът! Пак звъни.
Знам си – времето не ми е длъжно...

© Красимир Todos los derechos reservados

телефонна любов

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??