6 окт. 2017 г., 10:19

Ръми или сълзи? 

  Поэзия » Любовная
313 0 0

Въздишаме си, а навън ръми.
Някак сякаш повече е тъжно...
Отново телефонът! Пак звъни.
Знам си – времето не ми е длъжно...

© Красимир Все права защищены

телефонна любов

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??