Малки, тихи стъпки в нощ,
с аромат на изневяра.
Ти - разпален факел, мъж!
Аз - жена напълно зряла.
С поглед като на боец,
който битка ще спечели,
без доспехи, без венец,
гола плът постла над мене.
Ти - по-мощен от скала!
Аз - по-тиха от мълчание!
Само наша е нощта -
Грях, любов... и разкаяние!?
-
© Рая Саварева Todos los derechos reservados