4 mar 2016, 18:56

С цел една 

  Poesía
339 0 4

                                                                        ЛЮБОВТА
                                                                                 е
                                                                         ненаситка -

 

                                                                              буди
                                                                              пали
                                                                           (г)ушка
                                                                             митка

 

                                                                                 и

                                                                             оплита
                                                                          Ненаситка

 

                                                                                 ту
                                                                                  с

                                                                            призовка

 

                                                                                 ту
                                                                                  с
                                                                             честитка

 

                                               ...................................................................

 

                                                                            ненаситка
                                                                           ЛЮБОВТА
                                                                                    е

 

                                                                                    с

                                                                                  цел

                                                                                 една -

 

                                                                               ДОБРО

                                                                                    да
                                                                                   вае

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Да, да... и оплита ту с призовка, ту с честитка...
  • Благодаря, anastasia73 (Анастасия), Putin (Владимир Владимирович), alipieva (ЛЮБОВ), iu4 (Мартина), Andromaha (Белла)!

    палỳването
    ли о(б)с`ъжда се илѝ
    римỳването

    Andromaha(Белла), „палавник“ или „плавник“ бе написано?
    Да не би да имаш предвид

    „плавник“ на крачето на плувкиня
    в поетична някоя пустиня?
    !
  • !
Propuestas
: ??:??