ЛЮБОВТА
е
ненаситка -
буди
пали
(г)ушка
митка
и
оплита
Ненаситка
ту
с
призовка
ту
с
честитка
...................................................................
ненаситка
ЛЮБОВТА
е
с
цел
една -
ДОБРО
да
вае
© Стоян Минев Всички права запазени