27 mar 2005, 10:35

С целувка се разписвам 

  Poesía
1023 0 2

Достигам те на пръсти
без време да тежи.
Земята в земетръси,
не ще ни удържи.

Върти се с нас
върти...

Омаяни пространства,
избухват през мечти.
На устни в топли ъгли,
изгаряш с обич ти.

Горим докрай
с мечти...

И сеем се от порив,
на ласка в допир тих.
Очите ми са молив,
по тебе пиша стих.

Открих те в мен,
открих ...

И пак те проткривам
през думи в сетива.
С целувка се разписвам,
любов съм от слова.

Разписвам се,
разписвам ...

© Йоанна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • И аз ти се разписвам с една целувка!
  • любов си от слова!!! и то любов неизчерпаема!!! ти си истинската любов нали?
Propuestas
: ??:??