30 abr 2008, 12:49

С цвят на есенна трева 

  Poesía
647 0 4


Поглед
с цвят на есенна трева -
измъчвана от жажда,
препила с вода.
Поглед,
цвета на плодове събрал
в зеница жареща,
на благост ненаситна.
Поглед -
обгръща ме с воал
............
спокойствие и топлина.



октомври 2000 г.


© Ели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??