7 oct 2010, 16:13

С дъх на орхидеи 

  Poesía » De amor
859 0 3

Разходка нощна с дъх на орхидеи

под уличното осветление. Снеговалеж.

Целувки... Много... Влюбени идеи

и поглед, натежал от скреж.

 

Не чувам. Не вървя. Осуетен е

всеки миг за мислене и воля.

Сърцето прави опит за летене!

Не зная Тебе или Бог да моля

 

за разходка из паркови алеи,

за снежинки, сякаш сипвани от кош...

И за целувки... Много... С дъх на орхидеи,

за спомен от една прекрасна нощ!

© Станислава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря,Роси,Галя,за хубавите думи!Руми,да се целуваш под падащи снежинки е неописуемо романтично!Изобщо не мислех за студа.Поздрави и лека нощ от мен.
  • Красив стих!
  • Браво! Красиво написано!
Propuestas
: ??:??