Много се радвам - че Тошко и Мая
излязоха пълен провал!
За Бойко с Корнелия… все ми е тая!
Хазарта е моя идеал!
Той ще рапира за нас - денонощно!
Та той е, велик музикант!
С улични рими и с думкане мощно
той ще ни бъде гарант:
Че няма да слушаме повече чалга
от нашия скъп парламент.
Че само с модерен - рап и пачанга
ще продължиме напред!
С него промяната мигом ще почне:
Тук всеки ще пафка трева!
Ганджата ще цъфне по родната почва.
Ще сътворим чудеса!
Юри
Йовев
Ноември
2021 г.
© Yuri Yovev Todos los derechos reservados
Разчитам, че Фелини
на следващия вот
ще дойде тук да снима
поредния идиот. 😀