16.11.2021 г., 11:05 ч.  

С Хазарта 

  Поезия
399 0 6

Много се радвам - че Тошко и Мая

излязоха пълен провал!

За Бойко с Корнелия… все ми е тая!

Хазарта е моя идеал!

 

Той ще рапира за нас - денонощно!

Та той е, велик музикант!

С улични рими и с думкане мощно

той ще ни бъде гарант:

 

Че няма да слушаме повече чалга

от нашия скъп парламент.

Че само с модерен - рап и пачанга

ще продължиме напред!

 

С него промяната мигом ще почне:

Тук всеки ще пафка трева!

Ганджата ще цъфне по родната почва.

Ще сътворим чудеса!

 

 

Юри

Йовев

Ноември

2021 г.

© Yuri Yovev Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Сенилга! 😀
    Разчитам, че Фелини
    на следващия вот
    ще дойде тук да снима
    поредния идиот. 😀
  • Аминь!
    Феллини, нам тебя очень не хватает.
  • Деа, хазарта ми харесва! 😊
  • 🤣🤣🤣Юри!
  • Георги, Антоанета! 😊😀
    Да легализира тревата и ще го призная!
  • И аз така!
Предложения
: ??:??