Цветенце подай ми ти!
Цвете - свежо и красиво!
Фрезия или орхидея,
лале или зюмбюл?
Има ли значение...?
Всички са прекрасни!
Ала име на цвете
носиш ли ти -
горд бъди!
Винаги свеж,
разцъфващ и красив
си остани!
Примамвай със свoята
красота и скромност.
Но под зелените листа
бодли винаги скривай,
защото опасности има,
дори за малките цветя!
А когато за миг увехнеш,
вяра не губи и бързо разцъфни!
Светът жадува за спокойствието,
което блика от изящните,
още мокри от сутрешна роса,
пролетни цветя!
Честит Имен Ден на всички хора, носещи име на цвете!!!
© Виолета Todos los derechos reservados